Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget kan jeg låne?
Du kan låne mellem 10.000 kr. og 100.000 kr.

Hvad bliver min rente?
Renten på D:E:R ligger på 9,90 - 19,56 procent og er variabel.

Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

Nej. Vi stiller ikke krav om sikkerhed for lånet.

Har I nogle gode råd om økonomi?
Før du beslutter dig for at låne, anbefaler vi, at du læser nogle få gode råd om økonomi. Se her.

Hvordan ansøger jeg?
Udfyld ansøgningsformularen på siden med dine oplysninger, og herefter foretager Facit Bank en kreditvurdering. Hvis du ansøger i vores åbningstid, får du hurtigt svar. Ring til os hvis du har brug for hjælp - vi er her fra kl. 8 til 18 på hverdage og 10 til 18 i weekender på telefon 70 70 24 24.

Hvordan bliver lånet udbetalt?
Når du har skrevet under på låneaftalen med NemID, og vi har godkendt din ansøgning, overfører vi pengene direkte til din konto senest 2 hverdage efter, lånet er godkendt.

Hvordan underskriver jeg med NemID?
Vi sender dig en e-mail med et link til den elektroniske underskrift. Herefter logger du ind med dit NemID og får adgang til låneaftalen. Nu kan du godkende den og gemme en kopi af den. Når du har godkendt den, får vi den underskrevne aftale retur, og vi kan udbetale dine penge.

Hvor lang tid går der, før jeg har pengene på min konto?

Du får pengene på din konto senest 2 hverdage efter, dit lån er blevet godkendt.

Hvordan får jeg svar på min ansøgning?

Svaret kommer enten pr. e-mail eller pr. telefon.

Ankenævn
Er du ikke tilfreds med vores håndtering af dit lån, kan du klage til Ankenævnet for Finanseringsselskaber. Det er oprettet af organisationerne Finans og Leasing, Dansk Kredit Råd og Forbrugerrådet.
Ankenævn for Finansieringsselskaber er et privat ankenævn, som er godkendt af erhvervs- og vækstministeren med virkning fra 1. januar 2015.
Ankenævnet for Finansieringsselskaber behandler forbrugerklager over “fritstående” lån, dvs. lån der ved udstedelse ikke er knyttet til en genstand.
Formålet med klagebehandlingen er primært at finde en forligsmæssig løsning af sagen. Kun i de tilfælde, hvor dette ikke er muligt, bliver sagen behandlet og afgjort af ankenævnet.
Ankenævnet består af en nævnsformand, som er dommer, samt et ligeligt antal repræsentanter for forbruger- og erhvervsinteresser.

For mere information og kontakt, besøg http://www.finansanke.dk/