Lån til hvad du vil

  • Sæt din betaling på pause, når du ønsker det
  • Bestem selv tilbagebetalingsperioden
  • Høj kundetilfredshed
  • Betal lånet ud, når du vil – uden gebyrer
Ansøg om lån (Det er uforpligtende og tager 5 min)
Lån op til 100.000 kr. med mulighed for pause

Vil du gerne have mulighed for at sætte dit lån på pause en måned, hvor du har brug for lidt ekstra luft i økonomien? Så kan PauseLån være den rigtige finansiering for dig. Du behøver ikke på forhånd at tage stilling til hvornår en betalingsfri måned vil være rart. Du aftaler det blot med os, når behovet opstår.

Lånet har en fast lav ydelse, men du kan sætte det på pause i perioder. Du kan naturligvis også indfri lånet, når du ønsker det. Kvit og frit.

Du har mulighed for at lave to betalingsfri måneder i lånets løbetid, dog kun 1 gang pr. år. Du skal aftale betalingsfri måned til den kommende opkrævning med os pr telefon senest den 12. dag i en måned. Altså for eksempel hvis du ønsker betalingsfri i juli måned, skal du aftale det med os senest den 12. juni.

Spørg os og få bedre råd

Det er vigtigt for os, at du får finansieret det, der betyder noget for dig. Det er også vigtigt, at din økonomi hænger godt sammen. Så hvis vores kreditvurdering viser, at et andet låneprodukt passer bedre til din økonomi, vil vi foreslå dig det i stedet for. Spørg os endelig, hvis du er i tvivl.

Læg et grundigt budget, der kan holde

Din glæde varer længst, hvis dit lån ikke strammer for meget i din daglige økonomi. Derfor anbefaler vi altid, at du lægger et budget først. Det viser dig, hvad du har til rådighed hver måned - og det sparer dig for ubehagelige overraskelser senere.